01 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА НОВА 2020 ГОДИНА!

НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ, ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

НОВА ГОДИНА – НОВ КЪСМЕТ!

Започваме хармонично и спокойно Новата Година. Аспектите за деня са благоприятни, Луната все още е в Риби.

Рано сутринта, почти призори, все още ще сме под омайното въздействие на Луната и Нептун, които ще са в точен съвпад в 16-17 градус на Риби. Пазете си здравето и не прекалявайте с алкохол, странни и непривични храни, лекарства и други упойващи средства. Организмът сега ще е много възприемчив и всичко ще се въздейства в пъти по-силно.

Луната и Нептун  ще изместят възприятията, много неадекватно ще се интерпретират текущите събития, затова не бързайте да правите изводи. Не всичко ще бъде така, както ви изглежда в момента.

След 10 ч. преди обяд се завръща вече емоционалната устойчивост, до края на деня картината на чувствата се избистря. Аспектите са подходящи за хармонизиране на отношенията у дома и с близките хора. Възраждащите се нови енергии, ще засилят волята и концентрацията.

На 1 януари е най-подходящият ден, за енергийни и духовни практики, за създаване на   планове за годината.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел