01 ЯНУАРИ 2019 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нова Година, нов късмет! Нека всичките ви мечти, желания и намерения се сбъдват бързо, леко и спонтанно! За много години!

*********

Започваме Новата Година с Луна в Скорпион. Аспектите още от полунощ са хармонични, мнозина ще почувстват силен заряд от сили и амбиция за промяна.

В 4.21 ч. през нощта Марс вече премина в Овен до 14 февруари 2019 г. Вече се сменя енергията на действие, ставаме много по-активни, напористи и смели.

Днес и утре са важни дни на осъзнаване, на настойчиво фокусиране в главните ви устои в живота. Използвайте тази енергия, за да започнете постепенно да се настройвате на промяна.

Намираме се преди новолуние и слънчево затъмнение в Козирог, което ще бъде на 6 януари. До тогава е важно да наблюдаваме събитията, които ще са силно показателни. Преди затъмнения винаги се появяват предвестници на бъдещите ни изменения, които ще настъпят.

За утре правете планове за след 11 часа, защото до тогава Луната ще е без курс.

Напомняне: На 1 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 2 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  2 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта     2 януари  и ще излезете от поста на   3 януари   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!