01 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме месец септември с Луна в Скорпион, която създава възможност да мобилизираме всички свои сили и мощности, провокира ни да се захванем с най-наложителните въпроси и предстоящи събития.

Като цяло днешният ден ще бъде доста интензивен и динамичен. Марс и Юпитер са в хармоничен аспект, който ще събуди амбициите и желанието за успех. Проектите, които искате да реализирате, отново ще излязат на преден план. Желанието за победа ще е водещо, ще бъдете изпълнени със сили и решителност.

Ако имате да ходите по институции и да оформяте документи, бързо го направете днес, защото утре вече може да се появят някои спънки и проблеми.

Добрата новина е, че днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект, който ще ни държи в максимално балансирано състояние, ще можем да изявим максимално своите дадености.

Трябва да се действа бързо и много динамично, защото от 10 септември до 2 октомври Меркурий ще бъде ретрограден и няма да изпълнява достатъчно добре своите функции. В този период може да се направят грешки, събитията няма да се развиват бързо, а напротив, ще буксуват на едно място и дори ще се наложи в някои отношения да се върнем назад във времето, за да си довършим някои пропуски.

Отсега си отбележете, че това е най-характерното за септември и недейте да планирате нищо важно по време на ретроградния период, не започвайте нови дейности, защото няма да се развиват добре в бъдещето.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.