01 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни относително спокоен месец. Напрежението от лятото постепенно се успокоява. В този месец може да се фокусирате в най-важните за вас неща и в следващите три месеца може да сте достатъчно продуктивни и да свършите всичко важно за годината за вас. Септември, октомври и ноември, може да се окажат много важни за професионалния и личния си живот.

Още от понеделник на 30 август Меркурий премина във Везни за продължителен период напред, заради ретроградната му фаза. В този знак общуването става гладко и хармонично, темите лесно ще се преливат една в друга и от делови разговори ще преминаваме на теми за изкуство, красота, а след това, непринудено и спокойно ще се обсъждат и по-лични неща.

Но, днес в 14.47 ч. Луната от зодия Рак ще прави напрегнат аспект към Меркурий във Везни. Възможно е днес да имаме напрегнати разговори у дома, на семейна и битова тематика. Децата, училището, родителите и всичко, което засяга нашия бит, ще носи повече напрежение и затормозеност от друг път.

Утре очакваме и напрегнат аспект на Марс с Нептун, който вече се усеща доста силно, защото се засилват емоционалните реакции. Очакванията ни и старанията може да не се реализират адекватно.

За любовни връзки и стартиране на нови отношения от 1 до 3 септември е крайно неподходящо време. Внимавайте и при флиртовете и дистанционното общуване, защото може много да се заблудите. Това предупреждение важи най-вече за жените, защото ще се привличат проблемни мъже.

Днес и утре се старайте да не водите преговори, договорите ще съдържат и доста скрити клаузи, които може да не осъзнаете веднага.

Ще се наложи постоянно да сте с повишено внимание в сряда и четвъртък, за да не си осуетите деловите планове, за които сте полагали големи усилия.

Отсега си отбележете, че петък също е особен, цял ден Луната е без курс, т.е. няма силни аспекти, затова нищо важно не си насрочвайте за тогава, защото няма да даде необходимите резултати.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел