01 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честит месец септември! Най-характерното за месеца:

  • От 10 септември до 14 ноември започва периода на ретрограден Марс
  • Не планирайте нови бизнес инициативи, не започвайте нови неща, в това число строителство, инвестиции, ремонти и други, защото всичко ще върви със силно забавено темпо, постоянно ще спират проектите, дори може и да се откажете накрая;
  • В емоционален план също ще има проблеми, големи предизвикателства, разочарования, неоправдани очаквания;
  • Най-хубавото е, че ще можем да си довършим стари и изоставени задачи и проекти, защото ретроградният Марс ще ни дава сила и упоритост, които може успешно да се прелеят в довършване на отдавна започнатото. Довършване, но не и нови проекти, това е тенденцията както за септември, така и до 14 ноември.
  • В последните дни на септември и Сатурн ще е статичен, което още повече ще забави нещата. В такива дни човек е принуден да работи много и то неща, които не са му много по вкуса, но е задължен да направи.
  • Ще ни бъде трудно да се проявят всичките знания, умения, дарби и таланти. Ще има постоянно някакви ограничения, които ще поставят рамка. Най-лесно и приятно ще се отдава обучението, придобитите знания в този месец, ще са трайни и много полезни, ще трасират интересите и занапред.
  • Отсега си запишете един подпериод, в който особено внимателно трябва да се подхожда и да не се разчита много на него, тогава ще се затормозят всички инициативи, в никакъв случай не започвайте важни за вас неща. Този период започва от 14 октомври до 3 ноември, тогава и Меркурий, който вече ще е в Скорпион ще бъде ретрограден и в съчетание с ретроградния Марс в Овен, ще създаде доста проблеми на деловите и инициативни хора.

Започваме месец септември с Луна без курс до 12.35 ч. Символично ще изчистваме старите теми от изминалата седмица. Важни ще са тези часове за подреждане на мислите и събиране на сили.

След 12.35 ч. Луната вече навлиза в Риби, подготвяме се за настъпването на пълнолунието в 11° на Риби на 2 септември в 8.23 ч. сутринта.

Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект в 13.40 ч. Отличен ден за анализи, изследване, събиране на статистическа информация, провеждане на преговори и подписване на договори. Само внимавайте да не го правите в периода на Луна без курс от 8 до 12.35 ч, защото няма да са трайни и удовлетворителни резултатите. Ако все пак се налага и не може да отложите срещата и договора, то много внимателно четете това, което подписвате и проверявайте пари и данни.

Благодарение на този аспект се засилва интуицията, много добре ще може да се вникне в ситуацията, точно и ясно ще видите чуждите намерения и ще схванете своите истински желания и стремежи.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 07.57 ч. – 12.35 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв