01 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме месец септември с хубави аспекти и с Луна във Везни.

Акцентите за деня ще бъдат любовта, взаимоотношенията, приятелството и всички творчески дейности и прояви.

В 17.11 ч. Меркурий и Уран са в точен хармоничен аспект, който ще ни помогне в сформирането на нови идеи, намирането на оригинални решения. Отличен аспект за обучение, писане и общуване.

В 21.49 ч. Венера е в хармоничен аспект със Сатурн. Венера е единствената планета, която успява да дружи и да се разбира със Сатурн без да има големи усложнения, когато аспектите са положителни. Сега ни се дава възможност да закрепим своите връзки и приятелства.

Слънцето и Марс са вече много близо един до друг, в понеделник в 13.43 ч. те ще бъдат в точен съвпад в 10-тия градус на Дева.

 Това още повече засилва нашето внимание в сферата на взаимоотношенията особено с мъжете: началници, колеги,  съпрузи, синове, братя. Този аспект е силно стимулиращ – дава сила и творческа активност. Но събужда конкуренция, напрежения и конфликти. Затова е много важно на какво ниво ще съпреживеете този аспект. Особено днес и утре много внимавайте да не провокирате и да не дразните мъжете в живота си.

За понеделник правете планове само до 11.34 ч. до обяд, защото след това Луната ще бъде без курс и до края на деня времето няма да е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!