01 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От началото на месеца се настройваме на практична и делова вълна. Луната е в Телец и ще ни подпомага да сме по-устойчиви и стабилни.

Денят е подходящ да се подредят приоритетите, да се съберат сили и правилно да се фокусираме в най-належащите неща. Ще се почувствате удовлетворени, ако отделите време на семейството и дома. На Луна в Телец е добре да приготвите домашна храна и да  съберете семейството на трапезата.

Аспектите за деня са хармонични. От рано сутринта ще има силен прилив на подсъзнателни озарения и решения.

В часовете около обяд от 11-14 ч. – не залитайте в крайности, пазете баланс в обещания и действия. Не прекалявайте  с храна и напитки. Умереността ще ви създаде усещане за сила.

Въздържайте се от големи покупки, инвестиции, даване или вземане пари назаем днес и на 3 септември. Това са дни, в които не е подходящо време да се взимат важни финансови решения.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ В АВАНС: На 1 и 3 септември са дните без богатство. Колкото по-малко пари харчите в тези дни, толкова по-добре. Не се препоръчва да  се дават големи суми, защото дълго време след това няма да може да възстановите баланса в доходите.  Спазвайте този съвет без фанатизъм, разбира се и без излишни притеснения. Спокойно може да си вършите ежедневните покупки и обичайни дейности.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!