01 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Навлизаме вече в октомври. Той ще бъде твърде наситен и динамичен месец. Ако замисляте някакви промени, непременно трябва да следите кои дни са подходящи.

Най-главните акценти през октомври са слънчевото затъмнение в 2-ия градус на Скорпион на 25-ти, през целия месец ще се усеща напрежението между аспекта на годината квадратурата на Сатурн и Уран – те символизират борбата между старото и новото. От 3 до 15 октомври много активно ще се усеща стационарния Плутон, който от 8-ми вече тръгва в директна посока. В тези дни енергията ще е твърде интензивна, всичко ще бъде прекалено подчертано и видимо, което ще носи усещане за тежест и отговорност. От 30-ти октомври започва ретро фазата на Марс чак до 12 януари догодина, но още от 20-ти ще се усеща неговата забавено движение преди ретроградността, което ще създаде също доста напрежение, задръжка на енергията и осуетяване на намеренията.

Първата част на деня е по-благоприятна, защото аспектите са по-хармонични. След 15 ч. Вече нараства нервното напрежение и конфликтността. Особено взривоопасна ще бъде обстановката у дома от 15 до 20 ч. Дребни, а и не чак толкова дребни неразбирателства ще пораждат неприятни сцени. Бъдете максимално търпеливи. Днес никой няма да е достатъчно обективен и „прав“ в съжденията и исканията си, затова не търсете виновен.

Венера и Юпитер са в напрегнат аспект в 21.13 ч., той ще ни направи прекалено разточителни, извънредно еуфорични и оптимистични. Внимавайте, защото може да направите големи пропуски, да пропуснете важното и главното. В храненето също да се внимава, да се ограничат сладки и тестени храни, към които днес неудържимо ще ви тегли. На такъв аспект неусетно се пълнее.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.