01 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме октомври с огнената и жизнерадостна Луна в Лъв и с ретрограден Меркурий.

Към него вече започваме да привикваме. Забавянето и отлагането, особено в сферата на бизнеса и пътуванията ще трябва да се приемат спокойно. След 18 октомври отново ще има раздвижване и възстановяване на темпото. В следващите две седмици се пригответе да обърнете повече внимание на контактите, обучението, особено ако има нещо да си набавяте. Може в живота ви да се завърнат някои любими хора, които не сте виждали от отдавна.

Следете внимателно събитията от 11 до 13 ч, защото ще има показателни ситуации за развитието на събитията през следващите две седмици.

Бъдете умерени днес в своите предпочитания и избори. Не се ангажирайте с повече работа и ангажименти, от колкото можете да понесете. Бъдете умерени и в храната, особено в приема на сладки и тестени храни.

Меркурий и Плутон са в напрегнат аспект, който ще се повтори отново на 2 ноември. Възможно е да се забавят или отложат уговорени вече срещи или пътувания. Днес и утре трябва да сте особено внимателни и да спазвате всички изисквания и разпоредби, защото може да се сдобиете с глоби и неустойки. И най-вече внимавайте с взаимоотношенията, не правете осъдителни коментари.

Напомняне: На 2 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 3 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 3 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 3 октомври и ще излезете от поста на 4 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел