01 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Навлизаме в богатия на есенни красиви багри месец октомври с Луна в Овен.

Денят ще е много динамичен и напрегнат, защото се намираме в навечерието на пълнолунието в 10-тия градус на Овен, което настъпва в полунощ на 1-ви срещу 2 октомври в 00.06 ч.

Точно днес ще се наложи да се придвижи и спешно да се свърши отлагана и занемарявана работа. Събитията и казусите, за които не сте имали достатъчно информация и яснота, днес вече ще станат видими и ясни. Преди пълнолуние се засилват тези процеси, всичко се осветява от пълната Луна и става обществено достъпно.

Ако желаете повече активност, известност, повече контакти, днес и утре наблегнете на рекламата и заявяването на вашите способности и умения.

Затова, ако не се чувствате достатъчно уверени в някои области и дейности, по-добре днес и утре да не предприемате никаква активност, защото ще се види липсата на увереност.

Този месец ще бъде характерен, защото няма да е подходящ за никакви нови инициативи поради ретроградните планети. Марс е ретрограден от 10 септември до 14 ноември, а от

14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий. Особено да се внимава, когато се насложат двете ретро планети Марс и Меркурий, това ще е от 14 октомври до 3 ноември. Не започвайте нищо ново, не правете големи покупки, особено автомобили. За покупката на коли ще пиша и в рубриката „Луна и пазар“ на моя сайт, но избързвам и тук да припомня: когато е ретрограден Марс – не се купуват автомобили, особено и в съчетание с ретрограден Меркурий, който има отношение към пътуванията и търговията като цяло, защото постоянно ще имате технически неизправности и други проблеми с този автомобил. Същото важи и за компютри и друга техника, изделия в които има метални елементи. Големите пазари ги отложете за след 14 ноември и то пак трябва да се съблюдават хубавите дати, които ще намерите на сайта. Защото пък приближават и две затъмнение на 30 ноември – лунно, на 14 декември – слънчево. На тези дати е абсолютно забранено да се правят големи покупки и други важни дейности, защото са много кармично натоварени.

Знам, че не обичате подобни забрани и ограничителни новини, но такова е звездното време на небето, такава енергетика сега се спуска. Добре е да се съобразим, за да живеем по-добре и успешно.

Обърнете внимание на предупрежденията в края на прогнозата, те ще стоят постоянно докато са актуални, за да ви напомнят.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА НА ПЪЛНОЛУНИЕ!

Който иска може да започне лунната диета от 6 ч. сутринта на 1 октомври до 18 ч. вечерта на 2 октомври.

Ако имате опит с диети и гладуване, може да продължите до 6 ч. сутринта на 3 октомври. За диетата: непременно спрете месото и храните с животински произход. Храната да е лека, предимно зеленчуци и плодове.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв