01 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен и успешен ден. До 20 ч. вечерта може с лекота да се свърши огромно количество работа. За това ще ни помага и Луната в Дева, която ще ни прави прецизни, работливи, търпеливи.

Денят е подходящ за обучение, срещи, разговори, преговори, договори, ходене по институции и оформяне на документи. Меркурий е в хармоничен аспект с Юпитер и ни озарява с тези благоприятни възможности.

Ура, обрахме се и до ноември, честито и успешен нов месец!

Очаква ни важен месец на важни лични събития и трансформации. Той ще е предизвикан и от предстоящото лунно затъмнение, което ще бъде на 19 ноември в 28-мия градус на Телец – разположено на оста Телец -Скорпион. Слънцето и то ще бъде в Скорпион до 22 ноември, така че няма как да мине без динамични събития, които да искат бърза реакция и промяна.

Но, както вече знаем, всичко ще е за добро. С или без притеснение събитията си се случват, животът си върви, затова е по-добре да му съдействаме, че да става всичко и с нашето осъзнато доброволно участие.

На 5 ноември очакваме и новолуние в Скорпион, също много силно и енергийно, даващо ни възможност да се обновим и рестартираме. Това новолуние вече ще отвори така наречения „коридор на затъмненията“, който не е само между две затъмнения, както е прието да се тълкува, а започва много по-рано две седмици преди затъмнението и две седмици след него. Да спомена, че второто затъмнение ни очаква на 4 декември, то ще бъде в 13 градуса Стрелец. Така че коридора на затъмненията започва от 5 ноември и продължава чак до 19 декември, когато е пълнолунието в 28-мия градус на Близнаци.

От коридора на затъмнението няма от какво да се боите, това е период на интензивни промени.

Обърнете внимание, че вечерта след 20 ч. вече Луната е без курс до полунощ, а това е неефективно време.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.00 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 1 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 2 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 2 ноември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 2 ноември и ще излезете от поста на 3 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел