01 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Активността все повече ще се увеличава, защото се намираме в първата четвърт на Луната, когато тя набира сили. Настава период, в който можем да се занимаем със своите дълбоки вътрешни промени.

Очаква ни приятен и активен ден, особено до 14 ч., когато ще има повече вдъхновение и ентусиазъм. През целият ден ще може да се свършат доста задачи, особено ако дълго сте ги отлагали и не сте ги довършвали по различни причини.

След 14 ч. до края на деня, също ни очакват хармонични влияния от звездите, настроението, тонуса и способността за бърза адаптация ще продължат да се повишават.

Независимо от ретроградния Меркурий, който в глобален план ще ни връща символично назад и ще забавя реализацията на намеренията ни, в следващите дни до 4 ноември включително, ще почувствате удовлетворение от свършеното.

Късно вечерта в 22.26 ч. Венера преминава в Стрелец до 26 ноември.

Повече за Венера в Стрелец прочетете ТУК

Който иска може след 22.26 ч. на 1-ви, както и  на 2 ноември да проведе ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, прочетете за това ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 04.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв