01 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Най-сетне започваме един относително спокоен месец, през който няма да има сложни аспекти и ретроградни планети.

Венера ще се задържи дълго в Риби и ще е в близост до Слънцето, до 21 ви март това ще е ползотворно време за всички творчески проекти.

След 21 март Слънцето и Венера се преместват в Овен, това е продължение на хармоничния период. Винаги, когато Венера и Слънцето се намират в един и същи знак и са относително близко едни до други се явява хармоничен творчески период, който носи повече радост и удоволствие от живота.

Ако все още не сте активирали своите бизнес проекти или други инициативи, особено след ретроградния Меркурий, спокойно да се възползвате от хубавите дати през тази седмица.

Особено 1 и 2 март, когато Луната е във Везни ще бъдат хармонични дни, в които с лекота ще водите разговори, ще се подписват договори и оформят документи.

Днес Луната е в хармоничен аспект със Сатурн от сутринта до 14 ч., това е отлично време за концентрация на силите, за стройна и организирана работа.

След това до края на деня Луната ще е в хармоничен аспект с Меркурий и ще допринесе за лесното усвояване и боравене с информацията, за бързи и полезни разговори и преговори с полезни хора.

Днес и утре до 16.10 ч. ще ни очаква ефективно време за действие – възползвайте се максимално.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел