01 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ!

Започваме месец март с Луна в Телец и хубави аспекти. Използвайте тази дни за укрепване на връзките с децата и семейството, създайте повече красота и уют у дома. Отделете време да приготвите домашна, вкусна храна и да се съберете всички около масата. Луната ще е в Телец до 21.22 ч.

Не забравяме, че благоприятната възможност по време на ретрограден Меркурий да свършим онова, което дълго сме отлагали. В това число и подреждане на околното пространство и изхвърляне на ненужните вещи. Започнете отсега пролетното прочистване на дома и душата. Вещите винаги оказват пряко влияние върху нашата душевност и психологическо състояние. До 18 часа, може да се освободите от излишните вещи, ще видите, че скоро след това ще бъдете в състояние да привлечете нови неща.

Обърнете внимание, че ще има период на ниска ефективност, разсеяност и липса на удовлетворение от свършеното от 18 до 21 часа, тогава Луната е без курс и ще се налага да сте по-внимателни.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.53 ч. – 21.22 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!