01 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Навлизаме в един от важните и наситени месеци за годината. Когато ще има интересни астрологични събития:

  • На 14 май Юпитер преминава в знак Риби
  • На 26 май очакваме лунно затъмнение в 6-тия градус на Стрелец
  • В края на месеца Меркурий започва своето ретроградно движение от 25° до 16° в Близнаци от 30 май до 23 юни

Очаква ни отново енергичен ден, който ще дава приятно превъзбудено състояние и предусещане за бъдещи събития и промени. Отново ще бъдем под въздействието на Уран, който вчера беше в съединение със Слънцето.

Активността, която ни предава тази планета, ще ни кара да търсим нови контакти, решения и възможности. Дори и в този почивен, празничен ден може да се проведат важни разговори и да се сформират бъдещи проекти.

Денят е доста емоционален и активен, добре ще бъде тази енергия да се използва съзидателно, да не се разпилява безцелно. Отделете си време да обмислите, как да действате при така създадените обстоятелства, защото в последни два дни може да са настъпили някакви неочаквани промени и реорганизации, които ще дадат отражение на събитията на предстоящия месец.

Важно предупреждение за взаимоотношенията ни днес и утре: бъдете максимално коректни и внимателни във връзките. Ще има големи поводи за манипулации и изкушения. Днес, а най-вече утре, може да настъпят усложнения, от некоректно поведение. Внимавайте със закачливи флиртове и измени, защото може да настъпят големи усложнения. Особено в неделя, за да си запазите отношенията не трябва да давате никакви поводи за ревност и да проявявате внимание и разбиране в партньорствата и приятелствата.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел