01 МАЙ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 13.25 ч. Луната е без курс, отлично време да останете насаме със себе си, да се занимавате с любими неща. Ако ви се налага да пътувате или да работите, бъдете много внимателни и концентрирани, защото ще има голяма разсеяност до обяд, може да се направят грешки. С шофирането трябва да внимавате през целия ден.

Активната част на деня започва след 13.25 ч., когато Луната навлезе в Овен. Веднага ще усетите оживление, много по-свежо и енергично настроение.

Не забравяйте, че днес не е благоприятно да се харчат много пари, бъдете разумни, преценявайте внимателно.

Главните уроци и „изпитания“ днес ще са в общуването. Ще имате неудържимо желание и вдъхновение да споделите своите мисли и идеи. Не се разочаровайте, ако не получите необходимото разбиране и одобрение. Трудно ще може да убедите някой, който има закостеняло мислене и който в момента изобщо не е на вашата енергийна вълна.

Затова, по-скоро си запазете силите и не се опитвайте да убеждавате и да се молите, само ще си пропилеете силите. Много скоро обстоятелствата ще се променят, изчакайте поне една седмица. След 9 май звездната обстановка ще бъде по-благоприятна.

Наблюдавайте с интерес събитията от 19-22 ч., те ще носят знакова информация за бъдещето.

* Напомням, че в понеделник на 29 април и на 1 май са дни без богатство. Не правете големи харчове тогава. Не давайте и не взимайте пари в заем.

Повече за дните без богатство може да прочетете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00 – 13:25!!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!