01 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта може да има разсеяност, неадекватност и хаотично поведение. Много трябва да се внимава  до 8.50 ч. с пари и документи, както и при шофиране.

След 9 ч. вече започва ефективната част на деня. Много ползотворни ще бъдат часовете от 9 до 14 ч.

В интервала от 14 до 16.30 ч. бъдете умерени във всичко, което правите. В това число и с даването на обещания, помислете първо дали ще може да ги изпълните. Може в този период да почувствате вътрешна неувереност и неудовлетвореност.

Най-много трябва да се внимава във вечерните часове, от 18 ч. нататък, защото може да възникнат напрежения и конфликти в домашна и семейна среда. Пропускайте дребните дразнения, не ставайте дребнави, защото всичко направено и казано тази вечер може да се окаже много нараняващо.

Луната е в зодия Рак, изключително тематично за днешния Ден на Детето! Ако имате малки деца непременно намерете време да им обърнете повече внимание и да общувате с тях, да ги приласкаете и изслушате.

Когато Луната е в Рак винаги децата и близките ни роднини стават особено чувствителни и раними. Днес е чудесно време да закрепите семейните и родови връзки.

Обърнете внимание и на детето в себе си. Направете нещо мило и за вас самите, за да отпуснете вътрешното напрежение и безпокойство. Припомнете си какво сте обичали да правите като деца, какво ви е носило радост и удовлетворение.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 08.50 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.