01 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новият месец с ретрограден Меркурий и Луна без курс. Постарайте се в интервала от 9 до 12 ч. да не вършите важни неща, защото като се съчетанието от горните два фактора блокира дейностите и не дава никакъв резултат.

Който е ранобуден може да получи важни прозрения и насоки за следващите месеци

Ефективната част на деня започва след 12.10 ч., когато Луната навлиза в Риби. Емоциите започват да са водещи до вечерта на 3 юни. Напомням, че наближава затъмнение на 10 юни, до тогава ще сме силно въвлечени в неизбежни житейски ситуации, затова не се впускайте чак толкова в емоционалните сценарии, защото и без друго е напрегната ситуацията, не я утежнявайте допълнително. До 11 юни е важно да внимавате с действия и избори, напомняйте си постоянно, че в този период и без друго всичко ще ви се вижда много интензивно, наситено и мултиплицирано.

Очаква ни особен месец, през който трябва постоянно да внимаваме какво правим, защото е наситен с доста астрологични събития:

  • От 30 май до 23 юни е ретрограден Меркурий, планетата на комуникациите, информацията, обучението, пътуванията и търговията. В този период е важно да се довършат, поправят и окончателно да се приключат започнати стари ангажименти. Този период няма да подхожда за нови начинания, договори и големи покупки.
  • След ретроградната фаза на Меркурий, до края на юни хубави дни ще бъдат само 25, 29 и 30 юни до обяд, но не и за нови начинания;
  • На 2 юни Венера преминава в Рак до 27 юни;
  • Пазете се от кражби, манипулации и заблуди от 3 до 7 юни;
  • Травмоопасни ще са дните от 4 до 6 и от 13 до 17 юни;
  • Най-важното събитие за месеца е слънчевото затъмнение на 10 юни в 20-тия градус на Близнаци, което ще активира бъдещи трансформации и събития;
  • На 17 и 19 юни са дните „без богатство“ – тогава не трябва да харчите големи суми пари, не сключвайте сделки, не напускайте и не започвайте работа, не подписвайте договори, защото няма да са финансово удовлетворителни;

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.15 ч. – 12.09 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв