01 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме юли изпълнени с оптимизъм и заредени със силна слънчева енергия от 21 юни насам.

Този месец е относително спокоен, няма ретроградни планети и затъмнения, напрегнатите аспекти са в умерени граници. Единствено ще се усеща продължителната опозиция на Плутон със Слънцето, която ще е активна почти до края на месеца. Точният аспект между тези две планети ще бъде на 20 юли. От 1 до 22 юли, докато Слънцето все още е в Рак. Това ще се отразява силно на емоционалния живот и на взаимоотношенията, особено в семейството.

Добрата новина е, че точно този аспект може да ви помогне да преодолеете вътрешните си напрежения и неудовлетвореност и да откриете вярната посока.

Който е амбициозен и има желание да работи, да се развива, да преследва своите цели, през този месец ще има много добри резултати.

Не се заседявайте, не се пускайте по течението, движете се, спортувайте, работете, учете. През юли месец ще може да постигнете поне една победа, която ще се окаже отправна точка за нов период

Днес Луната е в Лъв и цял ден е в хармонични аспекти. Те ще спомогнат за справяне с нарастващо напрежение, силен изблик на решителност и дори агресия. Утре ще е точен напрегнат аспект на Марс с Плутон. Още от днес проявете някаква самоинициатива, ще имате достатъчно енергия и хъс, за да се справите с хронично залежали ситуации и казуси.

Движете се и спортувайте, това ще допринесе за успокояване на тази силна енергия, но бъдете по-умерени и внимателни, не се претоварвайте. Бъдете предпазливи и във фитнеса, защото може да се сдобиете с травма.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.