01 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Месец юли започва динамично и напрегнато. От 1 до 4 юли включително ще трябва повишено внимание както в личните отношения, така и при спазване на техниките за безопасност, защото аспектите, които ни предстоят са силно травматични.

Отсега си отбележете, че много трябва да сте внимателни на 3 и 4 юли, защото има напрегнат, конфликтен и травматичен аспект на Марс и Уран.

В 16.08 ч. днес Марс и Сатурн са в опозиция, също напрегнат аспект, който ще провокира борби и противопоставяне. Най-вероятно сте започнали да усещане неговото проявление още от преди 2 или 3 дни. Марс е планетата на действието, амбицията и личната инициатива, но Сатурн дава задържане на процеса. Сатурн спъва, забавя, отлага, създава трудности, колебания, неувереност.

Този аспект ще донесе и разногласия и скандали, особено с по-възрастни хора, както с началници и властимащи. Този аспект ще е в сила до 4 юли включително. Бъдете особено предпазливи в това време и недейте да водите преговори и да излагате своите виждания и искания, защото може да се натъкнете на сериозни пречки.

Има разбира се и начини за справяне с тази енергия и с нейното отработване. Ако успеете да се дистанцирате от спорове, „битки“ и противопоставяне, тази енергия на противопоставяне на действие и противодействие, може да ви амбицира и да даде сили и хъс за ежедневните дейности.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел