01 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новият месец все още под влиянието на вчерашното пълнолуние и Лунно затъмнение в Лъв. Днес също ще продължат трансформациите и развитието на важните събития в живота ви вследствие затъмнението.

Все още ще се осъзнават някои събития, ще получавате яснота и ще може да проумеете, какви са посланията на затъмнението лично по вашата астрологична карта.

Не се учудвайте, ако и днес усещате напрежение и имате бързи промени на настроението. По-чувствителните може да имат дори физически и нездравословни неразположения.

Денят  е твърде кратък откъм деловата му част, само до 13 ч. е продуктивен, след това ни очаква продължителен период на Луна без курс.

До обяд Луната, която все още е в Лъв е в хармоничен аспект с Уран, което ще подпомага бързото развитие на събитията. Все още не избързвайте с решенията, особено да се внимава от 13 до 21.14 ч., когато Луната е без курс, защото може да се заблудите и изобщо да не успеете да прецените правилно ситуацията.

Най-важното, което трябва да си напомняте е, че не трябва да страдате и насилствено да задържате това, което иска да си отиде от живота ви. Независимо дали е работа, проект, човек, взаимоотношения, чувства…. пускайте, пускайте старото да си отиде, не жалейте. Лунното затъмнение отлично ни подпомага да приключим със стари етапи и стереотипи в живота си.

Вече официално сме навлязли в т.нар. „коридор“ между двете затъмнения – Лунното от 31 януари и слънчевото на 15 февруари. Очаква ни интересно време на промяна в съзнанието, приключване на старото и настройване за нещо ново, сменяме житейските „декори“ с нови идеи и персонажи. Взетите решения в този период след това могат да претърпят доста изменения, трудно ще се развият точно в този вид, в който сега сте решили, но това е напълно нормално, защото в този период, човек все още е прекалено емоционално включен, трябва време. Едва след 28 февруари, вече ще има повече яснота.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13:00-21:14 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!