01 ДЕКЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме месец декември с Луна без курс до 14 ч. До този час да се внимава при шофиране и работа с машини и инструменти, заключвате осъзнато и си пазете вещите.

След 14 ч. Луната вече навлиза в Скорпион до петък на обяд. Настава време на интензивни събития и действия. На 4 декември очакваме новолуние и слънчево затъмнение. До тогава е нежелателно да се предприемат нови неща. Направете всичко възможно да свършите важното и необходимото, приключете проекти, предайте отчети и писмени работи.

Днес ни очакват два хубави аспекта на Венера с Нептун, чието действие усещаме интензивно още от вчера. Засилва се романтиката, въображението, засилват се творческите импулси. Отлично време за всички творчески натури. Внимавайте с новите връзки, този аспект има магическата способност да влюбва и да създава нежни и възвишени отношения. Принципно няма нищо лошо в това, но сега преди затъмнението е крайно неподходящо време да навлезете в нови отношения. Затова спазвайте разумна дистанция и едва след 8 декември вече може да им дадете известен ход. Но, тук отново предупреждение, от 19 декември до 29 януари 2022 г. Венера ще е ретроградна. В този период отново няма да е подходящо за стартиране на нови отношения, защото няма да са продължителни и удовлетворителни.

Слънцето и Сатурн са в хармоничен аспект днес, който ще помогне малко да се фокусираме в належащите и спешни неща, да излезем от романтичния унес, в който ни въвлича Нептун.

Неговото действие сега е засилено, защото точно днес той е стационарен и вече започва своето директно движение. Ако днес и утре ви се спи, разсеяни сте, постоянно се връщате към стари спомени или дълбоки емоции и психични преживявания да знаете, че той е „виновен“.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.21 ч. – 13.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс може да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел