01 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква цял ден Луна без курс. Това е своеобразна лунна пауза, когато звездите на небето си почиват. За да живеем в ритъм с природата и Вселената на този ден е добре и ние да си почиваме, доколкото може да си го позволим.

Днес се препоръчва да не се започват нови неща. Занимавайте се само с наложителни и рутинни дейности. Преместете по-важните си срещи и разговори.

Внимавайте с всичко, с което се занимавате, има опасност от допускане на големи грешки поради разсеяност.

Вчера беше пълнолуние, имаше и лунно затъмнение, затова тази символична почивка дадена ни днес е много благоприятна, защото ще можем да осмислим всички събития, мисли, чувства и състояния, които са се случили вчера.

От днес до 14 декември навлизаме в т.нар. „коридор на затъмненията“, който е важен и силно трансформационен период. Ако искате да се промените, ако искате да внесете нови тези и тенденции в живота си, сега е удачен момент да помислите за това. Да се подготвите психологически за тези промени. Много често дори не се налага нещо да се прави, не се налага сами да търсите тези промени и идеи за промени, защото те сами ви намират. Няма как да ги пропуснете и да не ги забележите.

Най-вече помислете за себе си, анализирайте живота си. Постарайте се да прекарвате повече време в уединение. Само по този начин, ще можете да уловите своите собствени мисли и желания и ще се абстрахирате от общо приетото, от желанията и изискванията на околните.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.24 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!