01 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква цял ден Луна без курс. Това е своеобразна лунна пауза, когато звездите на небето си почиват. За да живеем в ритъм с природата и Вселената на този ден е добре и ние да си почиваме, доколкото може да си го позволим.

Днес се препоръчва да не се започват нови неща. Занимавайте се само с наложителни и рутинни дейности. Преместете по-важните си срещи и разговори.

Внимавайте с всичко, с което се занимавате, има опасност от допускане на големи грешки поради разсеяност.

Вчера беше пълнолуние, имаше и лунно затъмнение, затова тази символична почивка дадена ни днес е много благоприятна, защото ще можем да осмислим всички събития, мисли, чувства и състояния, които са се случили вчера.

От днес до 14 декември навлизаме в т.нар. „коридор на затъмненията“, който е важен и силно трансформационен период. Ако искате да се промените, ако искате да внесете нови тези и тенденции в живота си, сега е удачен момент да помислите за това. Да се подготвите психологически за тези промени. Много често дори не се налага нещо да се прави, не се налага сами да търсите тези промени и идеи за промени, защото те сами ви намират. Няма как да ги пропуснете и да не ги забележите.

Най-вече помислете за себе си, анализирайте живота си. Постарайте се да прекарвате повече време в уединение. Само по този начин, ще можете да уловите своите собствени мисли и желания и ще се абстрахирате от общо приетото, от желанията и изискванията на околните.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 06.24 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • 5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


  ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел


  5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв