01 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 13 ч. може да изпитвате напрежение и дискомфорт, особено в семейната среда. Рано сутринта може да избухнат конфликти на битова основа, раздразнението бързо може да прерасне в яростна словесна престрелка.

Ако се налага точно тогава да шофирате бъдете внимателни, защото ще има доста изнервени и забързани  участници в движението.

Може да се провокирате от нечие ексцентрично и независимо поведение, революционното и нестандартно държане, ще бъде засилено от Луната във Водолей.

Добрата новина е, че след 13.30 ч. обстановката изцяло се хармонизира. Слънцето и Луната ще са в точен хармоничен аспект в 15.44 ч. и до края на деня самочувствието и настроението се подобряват и стабилизират. А влошените отношения от сутринта се поправят. Вечерта вече  лесно ще може да намерим общ език с опонентите от сутринта.

За понеделник, правете планове само до 14.30 ч., защото след това Луната вече ще бъде без курс, т.е. няма да постигаме лесно целите си.

Утре ни очаква много съществено астрологично събитие: Юпитер, планетата на късмета, успеха, благоденствието, новите хоризонти и нови възможности напуска зодия Стрелец и се премества в Козирог до 19 декември 2020 г. Козирог, Телец и Дева ще са големи късметлии в този период. Юпитер, разбира се, ще донесе късмет на всеки един зодиакален знак в зоната, в която се намира в индивидуалния хороскоп.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв