01 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Главният аспект за деня е опозицията на Венера и Уран. Изпитанията ще са в сферата на чувствата, приятелските връзки, любовта, взаимоотношенията, бизнеса и финансите.

Може да настъпят внезапни обрати и разочарования, бъдете подготвени.

Вероятни са обрати в отношенията, неприятни изненади и провокации. Нараства вероятността от разногласия и конфликти.

В 13.13 ч. Меркурий навлиза в Скорпион до 5 януари 2019 г. В този знак планетата управляваща речта, става много прозорлива, аналитична, но и саркастична и язвителна. Внимавайте вечерта да не си изпуснете нервите, може да кажете неща, за които после да съжалявате. Помнете, че сега думите стават по-нараняващи и от оръжие.

Следете  за знаци от съдбата, наблюдавайте своите мисли и възникнали идеи, постъпила и информация, „случайно“ доловени реплики или  кадри.

Сутринта от 6 до 10 часа ще имате прозрения, защо сте попаднали в дадена ситуация. Точно тогава внимавайте как постъпвате, защото ще има дълготрайни последствия.

Следобед от  15-18 ч. ще имате прозрения, как да поправите нещата, как да подобрите текущата ситуация.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16:35-16:50 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!