01 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме август месец с много силен енергетичен заряд. Марс, Уран и Северен Лунен Възел са в точен съвпад в 19-тия градус на

Телец. Особено силно ще се усеща този аспект днес и утре.

Както винаги енергията от даден аспект може да се прояви по различен начин. Това е принципно много взривоопасен, конфликтен и дразнещ аспект. Може да доведе до скандали, раздели, непримирими противоречи или катастрофи, технически аварии, проблеми с електричество, режещи инструменти и взривни материали. Много трябва да бъдете внимателни и предпазливи.

Добрата страна на този аспект е, че той дава енергия в огромни количества и ако тя внимателно се направлява, може да се насочи и в градивна посока. Ако дълго време не сте имали сили и е липсвал импулс за дадена дейност, то сега може да получите прилив на сили и да се активизирате.

Имаме и хубав аспект между Слънцето и Юпитер, който ще ни поддържа оптимизма и ще трасира нови, положителни тенденции и възможности.

Непременно наблюдавайте своите мисли и състояния рано сутринта от 7 до 10 ч., както и събитията около себе си, те ще са много показателни за тенденциите през следващите 2 седмици.

Днес е и ден с финансова активност, възползвайте се, като избягвате прекалено рискови финансови операции за големи суми. Действайте по-умерено и предпазливо.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.