01 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, отлично време да си направите планове, да структурирате своите задачи. Ако не сте доволни от своята социална реализация до момента, сега може да излезете от зоната на комфорта и да потърсите нови алтернативи.

Намираме се преди пълнолуние във Водолей, което ще бъде в понеделник на 3 август.

Вътрешното напрежение и неудовлетворение ще ескалира. Нараства енергията, но и конфликтността.

Уран, планетата на промените и революциите е в напрегнат аспект в неделя. Днес и утре ще се усеща голямо напрежение, раздразнение, неудовлетворение и необходимост от промяна. Но, алтернативите все още няма да се виждат ясно, бъдете по-търпеливи, предстои ретрограден Марс, който силно ще забавя всякакви промени.

Днес в 13.50 ч. Меркурий, който все още е в зодия Рак е в напрегнат аспект с Плутон. Това ще доведе до разногласия, спорове с цел надмощие и манипулации. Ще възникнат напрежения в колективи и големи групи хора. Възможни са проблеми по транспорт и с техника. Ограничете своята активност свързани с делова, финансова и интелектуална активност, защото няма да постигнете добри резултати.

Горещ и напрегнат месец август ни очаква от астрологична гледна точка.

Напрежение ще има, особено до 19-ти август. То ще се проявява както в личните отношения, така и в професионалната и социална сфера.

През този месец, който принципно приемаме като ваканционен и предразполага към почивка и веселие, ще се окаже доста натоварен с работа и ангажименти, но това няма особено да дава голям напредък. Все нещо ще бави и ще възпрепятства процесите.  В това число работата може дори да е тежка, натоварваща и чисто физическа.

От 9 септември до 14 ноември очакваме  ретрограден период на Марс-това е планетата отговаряща за действието, физическата активност, личната инициатива, агресията, конкуренцията и бизнеса. Още от 8 август той ще започне да забавя своето движение в подготовка на ретроградността. Това ще създава редица усложнения, натрупване на неизказан гняв и напрежение, назряване на конфликти, регресивни процеси, буксуване на проекти, задръжки и трудна реализация. Може някои инициативи напълно да се разпаднат и да изчезнат като актуална тема. Дори постигнатите до момента резултати може да се окажат напълно невалидни, особено през септември.

Аспектите, които сега Марс сключва ще се повторят още два пъти. Така че обмисляйте всичко внимателно.

Затова се  препоръчват  много движение, спорт, занимание с разнообразни дейности. Не се задържайте дълго на едно място.

Тази огнена енергия, трудно се управлява и ще създава  предпоставки за  конфликти, протести, дразнещи провокации, военни действия и пожари в пряк и преносен смисъл. Взимайте отрано предпазни мерки за да се предотвратят пожарите не само в материален и физически план, но и във взаимоотношенията. Това характерно изявено положение на Марс в Овен, ще постави на изпитание не едно партньорство.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел