01 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 6.13 ч. настъпва новолунието в 9 °Лъв. Първото новолуние, след отминалите вече затъмнения в юли, винаги е много важно.

Веднага ще почувствате прилив на нови енергии, поява на нови перспективи.

Добрата новина е, че самото новолуние сключва предимно хармонични аспекти, особено с Юпитер, планетата на късмета и успеха. Започнете да мислите по-мащабно и перспективно, направете планове за повече от 1 година напред. Поставете си цели за 5 или 10 години напред. Не пропускайте днес да си напишете желания и плановете, деня е много благоприятен.

Точката на новолунието сключва и напрегнат аспект към Уран, който ще създаде силно желание за промяна и независимост.

Това, което е било заложено като идея и обстоятелства през юли по време на слънчевото затъмнение от 2 юли и на лунното затъмнение от 17 юли сега вече ще започне постепенно да се реализира.

Днес и утре са важни дни за любовта и взаимоотношенията. Може да възникнат неочаквани разочарования, скандали, раздели. Венера – планетата на любовта и партньорствата започва да сформира конфликтен аспект с Уран, който ще е точен утре в 13 ч.

Затова бъдете максимално деликатни и търпеливи, не предизвиквайте спорове, от които не може да предвидите изхода.

Повече за новолуние в Лъв може да прочетете ТУК

Днес и/или утре може да напишете своите желания по новолуние: повече подробности за тази практика, ако не сте запознати може да прочетете ТУК

Добра новина: от 6.54 ч. Меркурий вече тръгва в директна посока. Днес той все още ще е „проблемен“, защото ще е стационарно/директен, но от утре постепенно ще започне да възвръща своята нормална скорост и да се ускоряват и нормализират комуникациите.

За утре не правете големи планове, времето ще е ефективно едва след 16 ч., до тогава Луната ще е без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  23.48 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!