01 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта в 9.26 ч. настъпва новолуние в 12-тия градус на Овен.

Това е първото новолуние след настъпването на пролетното равноденствие. То поставя началото на нов цикъл, на нови цели, потребности и желания.

Това новолуние ще бъде важен преломен момент във взаимоотношенията. Ще са необходими нови методи и подходи в общуването. Ако досегашните ви взаимодействия не са давали резултат, то сега ще се наложи да се търсят други начини, на друго ниво. Това няма да става бързо, лесно и спонтанно, защото планетата Сатурн ще бави този процес, но за сметка на това ще става доста осъзнат, ще може да се поеме лична отговорност за случващото се.

След настъпване на новолунието вече може да се пишат желанията и да се правят планове. Прочетете още за новолуние в Овен.

Ако все още не сте наясно с техниката за писане на желания може да прочетете напътствия ТУК.

ЛУННА ДИЕТА: Днес е новолуние в Овен, време е за разтоварваща диета! Диетата може да продължите до вечерта или утре сутрин. Не забравяйте да пиете повече течности, за да се изведат токсините от организма.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.