01 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в зодиакален знак Рак. Днес и утре всичко свързано с дома, семейството, особено с децата и възрастните хора ще бъде особено важно и ще ангажира вниманието. Трябва да се прояви повече търпение, грижа и състрадание.

До 14 ч. Слънцето и Луната са в напрегнат аспект, което ще се отрази на тонуса и настроението, които може да са занижени. Увереността ни напуска в такива моменти и всичко приемаме много по-емоционално от обикновено.

След 15 ч. до края на деня очакваме хармоничен аспект на Луната с Меркурий, който ще внесе повече оживление в личните и семейни дела, ще улесни комуникацията. Лесно ще може да се открие нужната информация.

ЗАПИШЕТЕ СИ ВАЖНИ ДАТИ ЗА МЕСЕЦА, КОИТО СА ИЗЧИСЛЕНИ С МЕТОДИТЕ НА ИЗТОЧНАТА АСТРОЛОГИЯ

  • На 3, 16, 28 април, спазвайте особено стриктно всички мерки и ограничения, защото в тези дни човек лесно може да приеме негативната енергия от околните, в това число да приеме зарази и болести. Не е хубаво да се ходи на свиждане в болница, защото лесно може да привлечете към себе си негативни енергии и болести.
  • 6, 18, 30 април – не са подходящи за нови начинания и важни дела, защото може да се натъкнете на трудности.
  • 23, 25 април са дните БЕЗ БОГАТСТВО, не правете инвестиции и големи покупки

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв