01 АПРИЛ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Меркурий все още е ретрограден, но успява да ни създаде понякога относително комфортни условия за общуване, обучение, издирване и обработка на информация.

Точно, когато вече сте се отказали от някакво издирване и търсене на документи, данни, вещи, търсеното изведнъж се става напълно достъпно. Това е интересен ефект на ретроградния Меркурий, който се съединява със Слънцето.

Днес в 20.54 ч. е точния съвпад на двете планети. Наблюдавайте за неговото проявление, това обикновено са много динамични дни.

Най-често той се проявява чрез голяма активност, движение, общуване, постоянно суетене.

От днес вече много силно се усеща и наближаващия съвпад на Марс и Сатурн в 9° Козирог, който утре ще бъде точен. Изисквания, препятствия и ограничения, ще започнат да се проявяват в различни сфери и ситуации, като най-напрегнати ще са в това отношение тези два дни – днес и утре.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21:30-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 23 март до 15 април 2018  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!