01 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 14 ч. Луната е без курс и денят крайно неефективен, особено в съчетание с ретроградния Марс и Меркурий. След 14 ч. Луната навлиза в Овен и до 19 ч. е в хармоничен аспект с Марс, който ще даде динамика на деня и много енергия.

В този интервал ще може да свършите всичко, което е било задържано или отложено от сутринта.

От днес вече осезателно ще се усеща нехармоничния аспект на Марс и Уран, който ще е точен утре. Внезапни усложнения, обрати, разрив на бизнес-отношения, конфликти може ненадейно да се реализират. Внимателно  да се подхожда днес и утре в критични ситуации.

Предпазливо да се борави с електричество и апаратура.

Вечерта след 19 ч. може да усетите умора и липса на мотивация. Не се насилвайте, погрижете се за здравето си и релаксирайте.

Отсега си отбележете, че такива продължителни неефективни дни ще има в петък, на 3 август, на 7 август и на 9 август след 14.30 ч. В тези дни се настройте повече на самостоятелна, интровертна или духовна работа, отложете ходенето по институции, разговори с началници и подписване на договори и документи.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00:00-13:46 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!