11 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е във Везни – темата за любовта, партньорствата и хармоничното общуване ще са на дневен ред. Може да дадете днес най-доброто от себе си, ако сте премерени и учтиви, не позволявайте да ви предизвикват.

В делово отношения денят обещава да е успешен, само гледайте да не зацикляте на тема нехармонични отношения, не задълбавайте в подробности. Дори и открито да ви дразнят, запазете спокойствие.

Много повече ще постигнете по този начин. Силната страна, особено днес е в любезността и хармонията.

Избягвайте да си уреждате отношенията по агресивен начин, Луната във Везни обича хармония и баланс, не нарушавайте своя комфорт с излишно обсъждане, не спорете с началници, колеги, близки.

Взаимоотношенията ще са много крехки, избягвайте трудните теми, които могат да ескалират в големи неразбирателства.

Все още ще затихва напрегнатия аспект между Венера и Нептун, който беше точен вчера.

Ще се наложи да се освободите от някои очаквания и илюзии. Не упорствайте да задържате оново, което вече видимо е амортизирано.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 05:04-07:02 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!