10 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ще сме под въздействието на напрегнат аспект между Венера и Нептун, който може много да изкриви действителността, да станем мнителни, обидчиви и трудно да се ориентираме във взаимоотношенията. Възможно е да се появят временни разочарования в любовта и приятелството.

Лесно може да се заблудите в зараждането на нови чувства и приятелства, които след време да се окажат илюзорни. Внимавайте в общуването с любими хора, за да избегнете усложненията. Думите ще се тълкуват превратно и каквото и да направите – все няма да може да угодите.

Не е подходящо време за започване на нови взаимоотношения, още повече, че и Меркурий е ретрограден. Ако започнете сега нова връзка, тя няма да е продължителна във времето, бързо ще се откажете и ще изгубите интерес.

Днес имаме и хубав аспект между Меркурий и Уран. Той ще ни дари с нови прозрения и идеи. Отлично време за творческа и интелектуална работа, както и за обучение. Мисълта ще е ясна, оригинална и бърза.

Понеделник обещава да е успешен ден, може да си направите планове.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!