09 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес Луната е вече в Дева и ни подтиква да свършим всичко прилежно и коректно. Особено домакинската работа днес и утре много ще е спорна. Който си има и служебна работа за вършене за „домашно“ ще остане удовлетворен от възможността да приключи максимално успешно. В комбинация с ретроградния Меркурий – може да се окажат два успешни дни, в които да приключите с занемарена и отлагана работа или с досадни ангажименти.

Всичко, което сега се появи – веднага го свършете, не отлагайте повече.

След 16 ч. има опасност да се затъне в излишни подробности и старания. Може да се вземат неправилни решения и преценките да са грешни. Луната и Нептун са в опозиция и това създава временно объркване и дезориентация. Внимавайте в този период с приема на лекарства, алкохол и храна. Има опасност от отравяне и увреждане на здравето.

Днес в 11 часа Марс навлиза в Скорпион до 26 януари 2018 г. Той ще ни донесе повече сили и амбиции, особено в сферата на бизнеса и предприемачеството. Концентрацията се засилва, получават се повече резултати от положените усилия. В такъв период се събуждат всички дремещи у нас сили, събитията и взаимоотношенията както в работата, така и в личния живот протичат много интензивно и страстно. Конкуренцията нараства, но тя ще е доста градивна, а екстремните ситуации се преодоляват с лекота.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:41-01:09 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!