08 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни хубав ден, с много по-лека енергетика от отминалите няколко дни. От сатурновите изпитания, ограничения и забавяния вече е останало само удовлетворението от постигнатото и усещането за достойно справяне.

Все още ще сме набрали чудесна сатурнова инерция от работохолизъм и концентрация – така че продължавайте в този дух. Това, което ви е подтискало и притеснявало, вече е преодоляно, остава само да продължавате смело напред към бъдещи победи.

За празника на студенти и преподаватели ще има чудесно, леко и закачливо настроение. Луната в Лъв ще подкрепя и подпомага тази празничност, желанието за развлечения и приключения. Ще усилва и ускорява авантюрите, артистичните изяви, ведрото общуване с приятели.

За разлика от други години, сега имаме хубави аспекти за този ден. Единствено не трябва да се прекалява с провокативното и самодоволно поведение.

Както и не трябва лековерно да се доверявате преди да сте опознали хората срещу вас, за да не се разочаровате в приятелствата и любовта. Венера вече започва да сключва напрегнат аспект с Нептун, който ще е точен в неделя – той може да ви донесе разочарования.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!