07 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни успешен, продуктивен ден. Луната вече е в Лъв и до 13 ч. е в хармоничен аспект с Венера. Този аспект ще ни дари с душевно равновесие, добро настроение и вътрешна увереност.

В този ден работоспособността ще е на много високо ниво. Марс и Сатурн са в хармоничен аспект, това е отлична комбинация, когато ни е нужно концентрация, сила, дисциплина и издръжливост.

Все още сме под въздействието и на съвпада между Меркурий и Сатурн от вчера – отлично време за разчистване на застояла работа, нананасяне на корекции, преосмисляне на досегашния подход в работата. Символично и буквално ще се завърнат стари познайници, партньори и житейски ситуации, които ще носят своето обучително послание.

Внимателно анализирайте всичко, което сега се появява от близкото и по-далечно минало. Чудесен период за анализ и окончателно приключване на изоставени теми.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!