06 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Рак, много ранима и чувствителна, особено когато е в напрегнати аспекти с Плутон, Уран и Марс, както ще бъде днес до края на деня. Луната символизира всекидневния ни живот, затова днес ще се чувстваме претоварени, затормозени и изнервени дори и от малките, дребните житейски ангажименти.

Не бързайте да се дразните по всеки повод, не се настройвайте негативно. Избягвайте деликатно напрегнатите ситуации и не влизайте в пререкания.

Ако успеете да си съхраните енергията и да не я разпилявате за дребнавости, може да се възползвате от два важни аспекта, които са точни днес:

  • В 13.58 ч. Меркурий и Сатурн са в съвпад в 29 градус на Стрелец, ако се почувствате в изолация или плановете ви забуксуват, приемете това спокойно. Преразгледайте позицията си. Може този път успешно да преразгледате и да преработите стари проекти и договори, да преподновите партньорства, за които се изисква много търпение и спазване на субординацията. Няма да бъде направено това с голяма охота в момента, но след време ще се види, че имате голяма полза. Довършете трудната и отговорна работа, която все отлагате. Така отлично ще се справите с аспектите, ще вземете най-добрата им съставляваща.
  • В 17.54 ч. Меркурий е в съвпад с Марс – дава активност, убедителност на речта, но и лесно възбудима нервна система – сдържайте си нервите и си премервайте приказките – бързо може да си влошите отношенията в противен случай.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19:57-22:38 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!