04 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме седмицата с ретрограден Меркурий и все още много силно влияние на Нептун, който е в хармоничен аспект с Юпитер и напрегнат аспект със Слънцето.

Емоционалността и чувствителността все още е много висока, ще се появи склонност към меланхолия, самосъжаление и желание за потапяне във вътрешния мир. За това ще допринесе и ретроградното движение на Меркурий, който ще ни връща към изминали вече събития.

Да се отбягват дейностите, които изискват голяма концентрация или взимане на важни решения, защото вниманието ще е отслабено. Има опасност от грешки и неправилен подход. Внимавайте да не ви излъжат, внимателно се отнасяйте към парите.

Вечерта непременно прогонвайте лошите и тъжни мисли. Слушайте музика, четете поезия или психологична литература, гледайте филми – това ще разсее негативното влияние на Нептун.

Обърнете вниминие, че късно вечерта имаме и период на Луна без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21:13-23:37 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!