02 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много специфичен ден. Прецизно трябва да си подбирате дейностите, вършете само най-най-наложителното, не избързвайте с нови инициативи, не взимайте важни решения, защото днес цял ден от 03.54 ч. – 23.21 ч. Луната е без курс, а Меркурий вече е почти стационарен, поради предстоящото му „обръщане“ в ретроградна посока от утре.

От днес ще започват да се усеща още по-осезателно наближаващото утре пълнолуние в Близнаци, което ще настъпи в 17.48 ч.

Много от темите, които ще бъдат актуални през този месец, вече са дали своята „заявка“, а днес окончателно ще се ориентирате в каква насока ще трябва да поработите върху себе си.

Пазете се от негативни емоции, не споделяйте и не обсъждайте проблемите си.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03:54-23:21 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!