01 ДЕКЕМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Напрегната атмосфера на промените от вчера се пренася и днес. Наближаващото пълнолуние на 3 декември ще ускорява всички събития.

Днес в 12.03 ч. е точната опозиция на Марс с Уран. Може да настъпят внезапни обрати и конфликти ситуации. Възможни са резки промени в позиции и настроения – бъдете подготвени. Най-добре е днес да не предприемате важни действия, защото със сигурност ще се натъкнете на трудности.

Има опасност от необуздани и прибързани реакции, стигащи  до силна  агресия. Нараства чувството на неудовлетвореност, хората стават много чувствителни на тема лично достойнство, ще се преразпределят отново сфери на влияние.

Ако събитията търпят отлагане – изчакайте с големите решения и действия до 23 декември. След тази дата обстановката ще е по-хармонична, ще имате по-голям избор и по-добри идеи и възможности.

Тогава и Меркурий вече ще върви в директна посока. Взетите решения и предприетите действия в период на ретрограден Меркурий – няма да бъдат реални, продължителни и правилни.

Днес в 11.15 ч. Венера преминава от Скорпион в Стрелец.

Повече за Венера в Стрелец може да прочетете ТУК

Който желае може да извърши специален ритуал по посрещането на Венера в нов знак, за активизиране на любовния живот и паричните потоци. Как да направите този ритуал, прочетете ТУК

За утре не правете големи планове – цял ден Луната ще е без курс – това е време на ниска ефективност и трудна предвидимост.

***

ВАЖНО! От 3 до 23 декември 2017  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!