14 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ « Астро новини от Мишел

14 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Лъв – чудесно време да обърнете внимание на децата, на приятелите и на своите любими занимания. Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект до края на деня – това е една чудесна предпоставка за засилване на имунитета чрез повече движение на въздух, спорт, полезна и здравословна храна, както духовна храна – в дните на Лъва е най-удовлетворяващо когато се ходи на кино, театър, концерт или някакво друго „зрелище“, което ще зарадва душата ви.

Но забавлявайки и общувайки днес бъдете и много внимателни какво и на кого го казвате, защото Уран и Меркурий са в напрегнат аспект, който е точен утре. Бързо може да си изпуснете нервите и да направите остра забележка, която да ви въведе в светкавичен конфликт.

Внимателно шофирайте, спазвайте инструкции за техника на безопасност при боравене с машини, особено с електричество.

Днес в 13.12 ч. планетата Венера преминава от Дева във Везни до 7 ноември. В този знак тя е много силна, защото го управлява и изявява всички свои благоприятни качества много царствено и същевременно хармонично.

Прочетете повече за Венера във Везни ТУК

Който иска може да направи и ритуал по посрещане на Венера (може да го проведете в рамките на 24 часа от нейното навлизане, т.е. от 13.12 ч. на 14.10.17 до 13.12 ч. на 15.10.17), за привличане на любов, партньорства и повече пари, повече за това ТУК

За утре – вече сте предупредени – не посещавайте конфликтни места, внимателно да се шофира, не предприемайте нищо ново или важно в интервала от 8.28 ч. до 14.20 ч., защото е време на слаба ефективност, Луната е без курс.

Напомняне: На 15 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 октомври . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  16 октомври , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на  16 октомври и ще излезете от поста на   17 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!