10 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ « Астро новини от Мишел

10 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава напрегнатото взаимодействие на Меркурий с Плутон – внимателно с преговори, транспорт и общуване със съмнителни личности и фирми. Денят е доста енергиен и трансформационен, както винаги ще се предостави възможност на амбициозните, силни и смели хора, които взимат отговорността за живота си в свои ръце, да внесат корекции и да поправят това, което е неправилно, ненужно и несполучливо.

Слънцето и Плутон са в точен напрегнат аспект – това е всъщност доста градивен аспект, ако се погледна в дълбочина, защото чрез „кризиса“ се подпомага изгарянето на всичко старо и излишно.

Започва да се сформира и напрегнат аспект на Сатурн с Марс, който ще е точен утре. Трудно ще се управляват енергиите, тонуса и бодростта намаляват, може да се появят непредвидени ограничения и забавяния – особено днес и утре. Забавете амбициозните проекти – сега ще имате голяма съпротива от външни обстоятелства. Временно ще се наложи да се съобразявате.

ВАЖНА АСТРО-НОВИНА! Днес в 16.21 ч. Юпитер, планетата на късмета, успеха, просперитета, развитието и социалния живот напуска вече зодия Везни и се премества в Скорпион до 8 ноември 2018 г.

На този етап казваме ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ от зодия Скорпион! Както и на тези с асцендент Скорпион или други активни точки и платени в този знак. Пригответе се за подаръци от съдбата и нови възможности!

Юпитер е планета благодетел, винаги я свързваме с разрастването и експанзията. Но тя разраства не само хубавите неща, но и кризисите.

Противоречиво ще е нейното проявление при различните зодии, хора и ситуации. Това ще го обсъдим в следващи публикации на Астро-Новини.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10:20-23:41 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!