05 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ « Астро новини от Мишел

05 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в Овен! Точната фаза на пълнолунието настъпва вечерта в 21.41 ч. в 12° 43´ на зодия Овен. Код „червено“ се обявява в зодиака, всички да внимават с действия и емоции! Страстите се нажежават до краен предел. Постарайте се да не ги разгаряте допълнително.

Този ефект се получава от съчетанието на пълнолунието, от характера на страстния Овен, както и от наличието на точен съвпад на Венера и Марс в 19° 13´ на Дева.

Това пълнолуние ще освети и ще постави на дневен ред важни и спешни проблеми и задачи във взаимоотношенията. Както личните, така и професионалните.

Ще се обсъждат бъдещи сливания на бизнеса или обратния процес, бракове, раздели и кризисни моменти. Колкото и да се стараете да забавите тези процеси, ще бъде почти невъзможно да се овладеят.

На практика почти няма да се налага да полагате свръх усилия за дипломатични ходове, защото енергията ще е толкова силна, че почти няма да се забележи тихия тон на разбирателството. Всичко, което не е надеждно и до момента се е държало едва-едва, и вече е изживяло своето време, сега ще се разпадне и ще намери своето закономерно решение.

ЛУННА ДИЕТА: Внимание! Днес цял ден сме на Лунна диета, внимавайте, защото в този ден се пълнее най-неусетно. Апетитът нараства, ще има склонност да се потушават нервите с храна, а качените днес излишни грамажи ще се задържат дълго. Да се ограничи днес месото и всички животински продукти. Храната да е лека и натурална. Който има опит в гладуването, най-добре да е само на течности днес.

Повече за Лунната диета ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!