01 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ « Астро новини от Мишел

01 ОКТОМВРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бъдете внимателни в новите отношения, ако възникват днес, особено до обяд, защото все още ще носят резонанс от вчерашната опозиция на Венера с Нептун. Може да се заблудите в преценката, а любезното и приятелско поведение да го припознаете като любов.

В такива дни се активизират любовните „манипулатори/ки“, които започват флирт, колкото да повдигнат собственото си самочувствие и чувство за значимост, и да изчерпат енергията ви, без никакви сериозни намерения. Манипулацията може да засегне не само чувствата, но и финансите ви, затова – внимателно.

Тази тенденция е активна дори още от 28-ми, затова ако сте попаднали в подобен емоционален водовъртеж, непременно трябва да махнете „розовите очила“.

Днес все още Луната е във Водолей и е добро време за не ангажиращи срещи с приятели и единомишленици, за търсене на информация в интернет, усвояване на нови компютърни програми.

Подредете си файловете в компютъра и мобилния телефон. Те също като дома ви, отразяват вашето вътрешно състояние. Ако не можете да се концентрирате, ако все нещо остава недовършено, не можете да си намирате важни вещи и се чувствате объркани и потиснати, не се обаждат важните ви хора и бизнес-партньори – тогава подредете личното си пространство, дома си, бюрото, гардероба –задължително!!, библиотеката, козметиката и инструментите в гаража.

Изчистете ненужните файлове и смс-и от таблета, компютъра и телефона. Веднага ще усетите лекота и видимо раздвижване в добра посока.

За понеделник, правете планове само до 14 ч., защото след това до 17.30 ч. е време на слаба ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!