13 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес вече започва да спада напрежението от предходните дни. Или поне няма да ескалира повече. Приливната вълна премина. Възможно е днес все още да заглъхва ехото от различни събития и трансформации, но вече ще имате по-ясна визия как да постъпите.

От цялата тази суматоха по сложните небесни конфигурации почти не успяхме да обърнем внимание на съвпада на Венера с Нептун, който беше точен тази нощ. Те се срещнаха на небето в 10 º на Риби. Това ще бъде най-важният аспект за деня. Луната вече е в Лъв и ще ни помага да отстояваме личното си пространство и достойнство. Съвпадът на Венера с Нептун ще засили емоциите до краен предел.

Дори и най-малки и незначителни събития ще са повод за безкрайни анализи и преживявания. Може много бързо да се стигне до точката на кипене, затова избягвайте прекалено детайлното изясняване на отношенията, преди да е преминал афекта, защото може да се кажат много неща, които реално не се мислят.

Могат да възникнат нови чувства и увлечения, но се пазете от двойнствени игри, мошеничества и завоалирани ситуации. Внимавайте да не попаднете под влиянието на нечие манипулативно обаяние.

Хубавата страна на този аспект е, че активизира творческата фантазия, интереса към изкуство и култура, музиката оказва благотворно психотерапевтично влияние.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: