12 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 13.35 ч. настъпва  пълнолуние  в 22º Рак. Денят е доста напрегнат, като всяко пълнолуние. Чрез пълнолунието в Рак на небето се образува голяма конфигурация на т.нар. „Голям Кръст“, който включва Слънце и Плутон, Уран и Юпитер. Тази конфигурация ще засегне предимно кардиналните знаци – на първо място Козирог, след това Овен, Везни и Рак.

Сериозно време на осъзнаване, пренастройка, трансформации и реални промени.

Най-важното, което трябва да спазвате е: не избързвайте с решения и действия. Изчакайте да се запознаете напълно с процеса, не се противопоставяйте, особено на промените, те така или иначе ще се реализират, Енергията е прекалено силна, за да излезете неподготвени срещу нея. Да се внимава не само във взаимоотношения, но и по тема здраве, това са травматични аспекти.  Бъдете предпазливи.

 До обяд напрежението ще ескалира, сутринта има конфликтни аспекти, не предприемайте важни срещи, намалете общуването, важните дейности преместете за утре, когато ще е по-хармонична енергетиката и ще имате по-ясна визия за събитията.

След  13.34 ч. вече Луната е без курс до края на деня. Точно в тази част на деня бъдете най-предпазливи и не предприемайте рисковани действия, съблюдавайте охрана на труда, внимателно да се борави с машини, апаратура и автомобили.

Ако са ви останали сили и време да помислите и за тялотото си, само напомням, че днес е добре да се проведе Лунната диета, която дава отлични резултати. За тези, които имат опит в гладуването и спазват Екадаши, ще бъде лесно и днес да са само на течности.

За всички останали, които искат да се възползват от Лунната диета: избягвайте месо, алкохол, мазни и тежки храни. Ето повече подробности за Лунната диета ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13:34-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: