11 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се един ден преди пълнолуние в Рак. То настъпва в четвъртък, в 13.35 ч., в 22º на Рак. Напрежението на пълнолунието и приливната вълна от събития и емоции вече ще се усеща осезателно.

 Главният аспект за деня е между Марс и Плутон – хармоничен. Известен с това, че концентрира и управлява енергиите. Ако до този момент сте се колебали и не са ви стигали сили и смелост, то днес и утре ще получите силен тласък под въздействието на пълнолунието и на тези две планети. Благоприятното взаимодействие на Марс и Плутон е  добър аспект и за бизнесмени, политици, военни,  спортисти и всички, които вземат самостоятелни и отговорни решения.

От днес вече се усеща и напрегнатия аспект на Слънце с Юпитер, който ще е точен утре сутринта. Благодарение на него може да се направи важна преоценка на досегашния път на развитие, да се сменят цели и желания.

Утре денят ще е е ползотворен само до обяд, след 13.30 ч. вече Луната ще е без курс.

НАПОМНЯНЕ: Утре е пълнолуние, добре е да спазвате Лунната диета: избягвайте месо и месни продукти, алкохол, мазни и тежки храни. Препоръчват се зеленчуци и плодове. Ето повече подробности за Лунната диета ТУК

Можете дори от тази вечер (от 11 януари) да започнете да спазвате диетата, ще се почувствате добре и ще спите по-спокойно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: