09 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новата седмица започва интензивно. Напрежението ще витае във въздуха. Луната е в Близнаци – активира много контакти и усилен обмен на информация. Особено след тръгването на Меркурий в директна посока, много от задържаните събития и теми ще започнат да се развиват спонтанно.

Настроението ще е променливо и неустойчиво, а привечер преценката ще е замъглена.

Луната последователно е в напрегнат аспект с Венера, а след 16 ч. с Нептун. Не е най-добрият ден да водите важни разговори и да ходите по институции.

Деликатно трябва да се направляват процесите, защото енергетиката е много силна и трудно ще се удържа, много вероятно е да я видите в нейния разрушителен вариант. Утре е точната квадратура на Уран със Слънцето – фактор, който повишава нервното напрежение в информационното поле, нервната система и всички жизнени процеси.

Най-важното, което трябва да се прави е да не се избързва с преценки и действия.

Утре също ни очаква напрегнат ден – Уран ще се включи с пълна сила, на 12 януари очакваме и пълнолуние в 22 градуса на Рак, което още по-силно ще активира трансформиращите аспекти.

За утешение само ще кажа, че това е благоприятен фактор като цяло, защото сега ще се разрушат стари енергии и на тяхно място ще може да започне нов етап, който все още не виждаме, а съпреживяваме само промените и трансформациите, които не са особено приятни.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: