08 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много специфичен ден, в който трябва да сте особено внимателни.

Меркурий е стационарно-директен и цял ден Луната е без курс.

Бъдете много предпазливи във всички дейности днес, внимателно премисляйте думите и действията. В никакъв случай не избързвайте с нови начинания и връзки – денят е крайно неподходящ.

Сформираната напрегната конфигурация на небето от планетите ще бъде много активна до 14-ти януари. Това е много силна трансформационна енергия, която всеки може да усвои и преработи по различен начин. Всичко зависи от личния хороскоп. Затова бъдете предпазливи както в личните и служебни отношения, така и на пътя и в здравословно отношение. Засилва се травматизма, мнозина не могат да преценят своите възможности. Във вторник очакваме напрегнат аспект на Уран и Слънце – не избързвайте и винаги премисляйте внимателно, независимо какво вършите до края на идната седмица 14-15 януари.

Днес в 11.38 ч. Меркурий най-сетне се обръща в директна посока. Днес той е в особено подчертана позиция, защото е стационарен, неподвижен преди директното си движение. Не очаквайте веднага след 12 ч. като с магическа пръчица всичко да тръгне гладко, едва от 10-11 януари скоростта на Меркурий ще се нормализира и всички дейности свързани с тази планета, най-вече комуникацията ще се нормализира.

Напомняне: ДНЕС на 8 януари е Екадаши, постът започва още от нощес след 00.30 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 9 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  9 януари, повече за Екадаши ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 04:23-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: